Våra katter

S* Kisos Misos

uppfödning av Helig Birma

 

2019-01-18

 

Blenda har parats med S* Skessans Mozart "Gucci"

Om det faller sig rätt så kommer kattungen/ungarna födas vecka 12.

 

Historia

 

Saga, var min första avelshona, hon vann mitt hjärta direkt. Men som sig bör med en röd katt så fick jag en katt med mycket energi och personlighet =)

Hon är numera kastrerad och bor i Nybro eftersom hon behövde lugn och ro.

***

Sunshine "Bella", är Sagas dotter och från hennes första kull 2009, en katt med stooor personlighet. Hon var drottningen och krävde allas uppmärksamhet.

Hon bor numera i Hässleholm.

***

Blenda, är dotter till Bella och går i avel, förhoppningsvis blir det kattungar till våren 2019. Hon har övertagit tronplatsen som drottningen i vårt hem och äger allt och alla. Hon är lite försynt och tar det försikigt med nykomlingar genom att hoppa upp på högsta platsen och observera vem du är innan hon tar kontakt.

***

Ceacar, är vår kastrerade myskatt, han är en stor och bufflig katt som pockar på din uppmärksamhet, han kommer göra allt i sin makt för att du ska minst klappa honom. Han är en extremt snäll och tålig katt som är med dig överallt och har koll på alla.

Lite klumpig är han dock men det förslåter man lätt

***

Isolde, köpte jag från min trogna vän och uppfödare Siv som har S* Riisings beauty´s, hon är numera vår lilla myskatt som hittar på en hel del hyss men vad skulle vi göra utan henne.

 

 

För mer information om katterna klicka på flikarna ovanför

 

 

 

 

 

 

Kisos Misos - uppfödning av helig birma