Kattungar

Kisos Misos

uppfödning av helig birma

 

2019-01-18

S*Kisos Misos Blenda är parad med S* Skessans Mozart "Gucci"

Kattungar förväntade v.12 2019

 

Vi säljer inga katter över internet, telefon eller sms, däremot kan det vara en första kontakt. Vi förbehåller oss rätten att få välja hem åt våra katter, det viktigaste för oss är kattens välmående och att den kommer till ett kärleksfullt hem. Kattungarna är uppfödda med noggrann uppsikt, daglig social kontakt, rätt omvårdnad, kost som är anpassad för kattungar och givetvis massor av kärlek.

 

Vi ger Eukanuba kitten till både mamman och kattungarna, vilket även kommer att medfölja som ett kattungepaket till våra köpare. Vi använder oss även av EverClean kattsand, både maten och sanden hittar ni i detaljhandeln, djurbutiker.

 

 

 

 

 

 

För att Birman ska utvecklas rätt och bli den underbara katt den är så krävs det självklart bra föräldrar men även rätt hantering, kost och en bra miljö. Varför vi ställer krav på den nya ägaren, allt för att katten kommer att få det så bra som möjligt. Självklart ställer vi upp med råd och hjälp hela livet.

 Ni ska vara stolta över att få äga en Kisos Misos katt.

 

Våra kattungar lämnar inte sin mamma förrän de är tidigast 13veckor gamla då är de dubbelvaccinerade mot kattpest och kattsnuva, chipmärkta, avmaskade, har  veterinärintyg som inte är äldre än 7 dagar.

 De är registrerade i Sverak (innehar stamtavla)

Våra kattungar är dolda fel- försäkrade  hos Folksam.

 

* Dolda fel försäkring är inte en försäkring som täcker veterinärvård som en individförsäkring gör. Därför är det viktigt att teckna denna försäkring, vi hjälper självklart er med detta innan ni får hem er nya familjemedlem.

 
 
 

Kisos Misos - uppfödning av helig birma